Data & RPA Congres 2023

Kom ook naar ons congres op 21 november 2023. Lees hier meer!

Op 21 november 2023 organiseert Powerplatform voor accountants een Data & RPA congres, centraal in Nederland

Wil je in één middag helemaal ondergedompeld worden in data, procesautomatisering en AI voor de accountancypraktijk?

Hét congres voor de slimme accountant

Voor partners en management

Voor partners en managers van accountantskantoren organiseren we verschillende sessies. Laat je inspireren over kantoorautomatisering, datagedreven werken en de toepassing van AI in de accountancypraktijk.

Voor inhoudelijk specialisten

Ook de inhoudelijke specialist kan bij ons congres helemaal los. Je leert in een middag alles over het koppelen van Power Platform aan accountancyspecifieke softwareoplossingen. Je gaat naar huis met een gezonde dosis inspiratie om het verschil in jouw kantoor te gaan maken.

Programma

We beginnen rond 12:00u in Restaurant de Hof in Renswoude, op 21-11-2023.

12:00 – inloop met lunch

13:00 – opening en keynote “Microsoft Power Platform voor de moderne accountant”

13:50 – eerste break-out met sessies voor management en deep-dive

14:40 – tweede break-out met sessies voor management en deep-dive

15:30 – derde break-out met sessies voor management en deep-dive

16:20 – keynote “AI in de accountancypraktijk”

Sprekers

Hans van den Berg

AI Evangelist

Hans van den Berg, een visionair op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (AI). Hij heeft zich toegewijd aan het transformeren van bedrijven door besluitvorming te baseren op harde feiten met behulp van AI. Tijdens de afsluitende keynote zal Hans de immense mogelijkheden van AI onthullen, je uitdagen de grenzen van jouw huidige bedrijfsmodellen te verkennen en strategieën presenteren om voorop te blijven in deze snel evoluerende technologische tijd. Mis zijn inspirerende verhaal niet!

Naam volgt snel

Titel

Meer informatie over deze spreker volgt snel!

Bas Land

Founder van DataChimp & oprichter van Kimura Data Intelligence

Bas is een van de initiatiefnemers van Power-Platform.nl en presenteert een deep-dive sessie over het ontsluiten van data uit AFAS naar een Microsoft Azure dataplatform.

Dennis Blotenburg

Oprichter van Cloudigy

Dennis is een van de initiatiefnemers van Power-Platform.nl en presenteert een sessie over het gebruik van adaptive cards voor planningapplicaties in Power Apps.

Kevin Land

Technisch founder van DataChimp

Kevin is technisch founder van DataChimp, een data science software startup voor accountants- en administratiekantoren. Hij presenteert een deep-dive sessie over het gebruik van machine learning in de accountancypraktijk. Kevin heeft een achtergrond als data scientist bij Deloitte.

Reindert Doorn

Co-Founder PKIsigning

Reindert is een van de oprichters van PKIsigning, een digitaal ondertekenplatform. Daarnaast begeleidt hij accountantskantoren bij innovatieprojecten. Hij presenteert een sessie over het integreren van documentbeheer in het Power Platform, robotisering van documentprocessen en slim online samenwerken met klanten.

Nathalie Leenders

Microsoft MVP Power Platform

Nathalie is MVP – Most Valuable Professional – op het gebied van Power Platform. Ze werkt als Power Platform Specialist voor The Chemours Company en blogt daarnaast over Power Platform.

Sessies

Keynote

De informatie over de eerste keynote volgt nog.

Management

Breakout 1

Meer info over deze breakout volgt snel

Breakout 2

Meer info over deze breakout volgt snel

Breakout 3

In deze breakout neemt Reindert Doorn van PKIsigning je mee in het integreren van documentbeheer in het Power Platform, robotisering van documentprocessen en slim online samenwerken met klanten.

Deep-dive

Breakout 1

In deze sessie laat Bas Land van Kimura je alles zien over het integreren van data uit AFAS in jouw eigen Azure dataplatform. Dit is een stuk eenvoudiger en goedkoper dan je wellicht denkt.

Breakout 2

Nathalie Leenders, Microsoft Power Apps MVP, zal een sessie over Adaptive Cards verzorgen. Met een bijzondere achtergrond als voormalig kapster die de overstap naar IT maakte zonder formele opleiding of programmeerervaring, heeft Nathalie zichzelf opmerkelijk opgeleid en is ze een expert geworden op het gebied van het Power Platform. Haar toewijding aan het delen van kennis is niet onopgemerkt gebleven: in juni 2023 werd ze bekroond met de prestigieuze Microsoft MVP Award. In haar sessie zal Nathalie ons meenemen in de wereld van Adaptive Cards en hoe je deze effectief kunt integreren in jouw organisatie. Mis deze kans niet om te leren van een ware specialist en Microsoft MVP!

Breakout 3

In deze sessie laat Kevin Land van DataChimp het onderwerp Machine Learning de revue passeren. Machine learning klinkt misschien spannend, maar het heeft hele concrete toepassingen in de accountantspraktijk. Laat je inspireren in deze sessie!

Keynote “AI in de accountancypraktijk”

In deze keynote vertelt Hans van den Berg je alles over het gebruik van AI in de accountancypraktijk.

Hans van den Berg, een visionair op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (AI). Hij heeft zich toegewijd aan het transformeren van bedrijven door besluitvorming te baseren op harde feiten met behulp van AI. In een wereld waar innovatie essentieel is maar vaak faalt, benadrukt Hans de revolutionaire kracht van AI om processen te optimaliseren, inzichten uit data te halen en vooruit te blijven op de concurrentie. Zijn benadering, die gebruik maakt van een bewezen kader, heeft talloze organisaties geholpen echte zakelijke impact te realiseren. Tijdens de afsluitende keynote zal Hans de immense mogelijkheden van AI onthullen, je uitdagen de grenzen van jouw huidige bedrijfsmodellen te verkennen en strategieën presenteren om voorop te blijven in deze snel evoluerende technologische tijd. Mis zijn inspirerende verhaal niet!