Simplicate

Voor de integratie van het Microsofts Power Platform en Simplicate zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Template (model) – CRM en Projecten

Met de Power BI Template voor Simplicate kun je direct starten met een handige rapportenset. Hierin is de verbinding gelegd en het datamodel voorbereid. Ideaal om snel te kunnen starten. 

Het uitgebreide model omvat een analyse op het klantenbestand, urenproductie, declarabiliteit, verlofsaldi, projectoverzicht, abonnementen, regie(uren), vaste prijsprojecten en jaarwerkplanning. Voorzien van handige filter/slicers. 

Prijs: € 1495 eenmalig (inclusief twee uur consultancy ter waarde van € 150/u om het datamodel en rapport uit te leggen).

Power Automate Flow Package

Met de Power Automate Flow Package voor Simplicate heb je direct een eenvoudig voorbeeld in handen om bij het aanmaken van een klant, direct een Microsoft Teams omgeving aan te maken. Omdat procesautomatisering vaak specifiek is, kun je een consultant inschakelen voor om de flow samen op maat te maken en andere voorbeelden te bedenken. 

Prijs € 195 eenmalig 
of € 495 voor een eigen case samen met onze consultant (2 uur incl.) die ook uitlegt hoe je zelf extra flows aanmaakt in combinatie met Simplicate.

Even sparren?

Voor als je meer informatie wil, een offerte wil aanvragen of gewoon hoi wil zeggen 😊

Laat een berichtje achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.