AFAS

Voor de integratie van het Microsofts Power Platform en AFAS zijn deze connectoren en modellen beschikbaar:

Power BI Howto

Zelf aan de slag? Check dit online stappenplan.

Azure databasekoppeling

Met onze AFAS Azure databasekoppeling zorgen we voor een sterk fundament onder jouw dataproject met AFAS. De koppeling is een eenmalige aanschaf van de volgende componenten:

  • Azure omgeving opzetten
  • Azure Data Factory en SQL database inrichten
  • Proces om ‘s nachts, automatisch, data uit AFAS te laden inrichten

Je dient als klant zelf zorg te dragen voor het beschikbaar stellen van de GetConnectoren waarmee je data in de Azure database neerzet.

Deze koppeling neemt je al het werk uit handen van het koppelen met de AFAS API, zorgt voor een stabiel en snel laadproces, en is de ideale basis voor Power BI rapportages of zelfs de inzet van volledig data warehouse.

Prijs € 3.997 eenmalig inclusief 8 uur consultancy (ter waarde van € 150/u) voor het installeren van de koppeling en voor vragen en advies.

Power Automate Flow Package

Met de Power Automate Flow Package voor AFAS heb je direct een eenvoudig voorbeeld in handen om bij het aanmaken van een klant, direct een Microsoft Teams omgeving aan te maken. Omdat procesautomatisering vaak specifiek is, kun je een consultant inschakelen voor om de flow samen op maat te maken en andere voorbeelden te bedenken. 

Prijs € 195 eenmalig 
of €495 voor een eigen case samen met onze consultant (2 uur incl.) die ook uitlegt hoe je zelf extra flows aanmaakt in combinatie met AFAS.

Even sparren?

Voor als je meer informatie wil, een offerte wil aanvragen of gewoon hoi wil zeggen 😊

Laat een berichtje achter en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.